- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Δύναμη Ελληνισμού», το νέο κόμμα Μπαλτάκου-Καμμένου (εικόνες)
«Έχουν εκλείψει οι πολιτικοί με όραμα»
Το νέο κόμμα, με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού», παρουσίασαν την Τρίτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος της παράταξης Δημήτρης Καμμένος και ο γενικός γραμματέας Τάκης Μπαλτάκος.
«Η εθνική αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος είναι αδήριτη» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος και ο κ. Μπαλτάκος, ενώ υποστήριξαν ότι «το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλής στάθμης και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει».
Το όραμα του κόμματος είναι «η καταχώρηση και η μεταλαμπάδευση της ελληνικής παιδείας και η διάχυση του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας» πρόσθεσαν και σημείωσαν ότι η στρατηγική του κόμματος θα έχει ως συνισταμένη «την εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε πτυχές ζωτικής σημασίας».
Να σηκωθούν οι νέοι από τον καναπέ
«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος.
«Στόχος μας είναι ειδικά οι νέοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους» επεσήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο πως «έπαιξε το θέμα της Μακεδονίας σε μια ζαριά» και ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν παίζουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα». «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να σχιστεί σήμερα» συμπλήρωσε.
«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις»
Επίσης, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία, και υπέρ της ψήφου των ομογενών. Σε αυτό το σημείο παρατήρησε ότι οι σχέσεις με την ομογένεια πρέπει να είναι διαρκείς και οργανωμένες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα» υπογράμμισε ο κ. Μπαλτάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αίτημα των 249 εκατ. ευρώ και το «όχι» του υπουργείου
«Οι σημερινές δηλώσεις του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κινούνται σε μια διαφορετική κατεύθυνση»
Ανατροπές στη δημοφιλία των αρχηγών
Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, θα παρουσιάσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων
Τι ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι
Τι ισχύει και για τον βιοσυντονισμό
Το τετ α τετ θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 18:30 ώρα Ελλάδος
«Βγάζουμε 50.000 ανθρώπους από αυτή την ομηρία»
Η Ευρώπη έδωσε το «ok», ο επενδυτής έβαζε τα χρήματα αλλά η υπογραφή δεν μπήκε
Τι απάντησε στις δηλώσεις Γεωργιάδη περί «κβαντικής ιατρικής»
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
Έρευνα σε εννέα χώρες αποκαλύπτει σημαντική απόκλιση τιμών, παρά τον υψηλό ΦΠΑ
Δείτε το βίντεο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Οι επαγγελματίες πολιτικοί και το πόσο απαραίτητοι είναι στον δημόσιο βίο
Ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου
«Η καταστροφή μνημείων πλήττουν την ιστορική μνήμη», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού
«Η Ελλάδα αποπληρώνει το χρέος της με ρυθμούς-ρεκόρ και δανείζεται με χαμηλότερο κόστος από τις ΗΠΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Τι προέβλεψε ο πρόεδρος της ΕΔΟΦ, Μιχάλης Σαράντης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.