Πολιτικη & Οικονομια

Στον Πλούταρχο γιόρτασε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ ο Πάνος Καμμένος

Όλο το βράδυ έκανε αφιερώσεις στους σκοπιανούς εθνικιστές που τον έσωσαν

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kamm_plout.jpg

Μέρες εκλογών του 2015 έζησε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής κλήθηκε εσπευσμένα από τον Πάνο Καμμένο να τραγουδήσει για άλλη μια φορά prive, προκειμένου ο κυβερνητικός εταίρος και οι φίλοι του να πανηγυρίσουν το ευνοϊκό γι’ αυτούς αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Εμφανώς απελευθερωμένος από το άγχος, αφού σε περίπτωση που εγκρίνοταν η συμφωνία των Πρεσπών θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει μια ακόμα κωλοτούμπα, ο ΥΠΕΘΑ έλουζε τον τραγουδιστή στα λουλούδια, ενώ δεν σταμάτησε να κάνει προπόσεις στην υγεία των βόρειων γειτόνων μας που τον έβγαλαν από τη δύσκολη θέση.

Μάλιστα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το κέφι είχε ανάψει, ο Πάνος Καμμένος πήρε αγκαλιά την καρέκλα του και χόρψε μαζί της το «Αν μια μέρα σε χάσω», ενώ άρχισε να τη «λούζει» με γαρίφαλα, υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του προσωπικού του φίλου Νίκου Παππά, που τον αποθέωνε.  


 (Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ