- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μ. Λαζαρίδης: «Ο κ. Καμμένος δεν μπορεί πλέον άλλο να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο»
Επίθεση από τον Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
«Μια επικράτηση του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα οδηγήσει πιθανότητα στην αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας. Η εξέλιξη αυτή θα είναι καθοριστική, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο μετά από την συνταγματική αλλαγή να υποχρεωθούν τα Σκόπια να αλλάξουν ξανά το Σύνταγμά τους.
Για αυτήν την εξέλιξη δεν φέρει ευθύνη μόνο ο κ. Τσίπρας, αλλά και ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν μπορεί πλέον άλλο να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο», τόνισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».
«Μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής πέφτει και το τελευταίο φύλλο συκής που είχε ο κ. Καμμένος γιατί το τελευταίο φαιδρό του επιχείρημα για να μην ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούνιο ήταν ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν τάχα τη συμφωνία.
Αναρωτιόμαστε μετά την Κυριακή τι θα έχει να μας πει και πως κυρίως θα αιτιολογήσει ότι παραμένει ακόμα στην καρέκλα του; Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος θα πρέπει πλέον να βγει πάρα πολύ καθαρά και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την Κυβέρνηση.
Εμείς από την πρώτη στιγμή αντιστεκόμαστε σθεναρά, αλλά με σύνεση και αποφασιστικότητα σε αυτή τη συμφωνία. Επισημάναμε ότι συντάχθηκε ερήμην της Ελληνικής Βουλής και καταστήσαμε σαφές ότι δεν πρόκειται να την κυρώσουμε ούτε ως Αντιπολίτευση, ούτε ως Κυβέρνηση. Το είπε πολύ καθαρά και στη Δ.Ε.Θ. ο κ. Μητσοτάκης. Για αυτό ζητάμε εκλογές γιατί πρέπει να μπει το συντομότερο δυνατό ένα τέλος στα αρνητικά τετελεσμένα τα οποία δυστυχώς παράγονται κάθε μέρα», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.
«Οι εκλογές», συνέχισε, «μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι όποτε και αν γίνουν αυτές, θα ηττηθεί. Γι' αυτό και θα επιχειρήσει να κάνει εκλογές όποτε το επικοινωνιακό του επιτελείο και οι δημοσκόποι του, του πουν ότι μπορεί να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μια διαχειρίσιμη γι' αυτόν ήττα.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ως στόχο να πετύχει μια πολιτική και ιδεολογική κυριαρχία τα επόμενα χρόνια μέσα από ένα συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα που έχει για την Ελλάδα. Πρέπει κάποια στιγμή σε αυτήν τη χώρα οι Έλληνες πολίτες να πείθονται από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και όχι απλά να καταψηφίζουν την εκάστοτε Κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο.
Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι πολίτες φαίνεται να αγκαλιάζουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα που θα επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα. Γιατί αν δει κανείς τη χώρα από ψηλά - και δεν αναφέρομαι μόνο στα οικονομικά μας ζητήματα τα οποία είναι πάρα πολύ κρίσιμα - σε όλα τα θέματα οι Έλληνες πολίτες βιώνουν μια καθημερινότητα εξαιρετικά δύσκολη».
Αναφερόμενος στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία ως προς το μείγμα της πολιτικής.
Πιστεύουμε στη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, στη μείωση των δαπανών και κυρίως στη δημιουργία ενός αποτελεσματικότερου, λειτουργικότερου Κράτους το οποίο θα είναι φιλικό στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένας και συγκεκριμένος. Να μπορέσουμε να πείσουμε τους πιστωτές μας να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα από το 3,5% μέχρι το 2022 στο 2% γιατί αυτό θα φέρει μια εξοικονόμηση περίπου 2,8 δισεκ. ευρώ τα οποία θα τα ρίξουμε στη μείωση των φόρων. Εμείς θέλουμε να παράξουμε νέο πλούτο και όχι αφού έχουμε υπερφορολογήσει τους Έλληνες πολίτες να μοιράζουμε επιδόματα φτώχιας, όπως κάνει σήμερα η Κυβέρνηση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ που φέρνει στο προσκήνιο τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση του Δικαστικού Χάρτη -
Γιατί προχωρά σε έκτακτη πληρωμή ο ΟΠΕΚΑ
Ένα από τα βασικά μηνύματα της φετινής έρευνας είναι ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι προσαρμόζονται γρήγορα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.