Πολιτικη & Οικονομια

Το Ποτάμι: Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους κυνηγούν… Γεωργίου

Σχόλιο για τη νέα παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήριο
Δικαστήριο © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Έπειτα από δυο απαλλακτικά βουλεύματα και δυο αναιρέσεις από τον Άρειο Πάγο, η υπόθεση Γεωργίου επέστρεψε στο συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν τελικά ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου καθίσει στο εδώλιο για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Το θέμα σχολίασε το Ποτάμι στην παρακάτω ανακοίνωσή του: 

Το Ποτάμι συγχαίρει τους λίγους (έως ελάχιστους) δικαστές που συνεχίζουν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου. Τους συγχαίρει που δεν πτοούνται από τις συνεχείς αθωώσεις του. Τους συγχαίρει που αδιαφορούν για την δήθεν δικαίωσή του. Τους συγχαίρει που αγνοούν ακόμη και τις συγγνώμες επώνυμων μετανοημένων αντιμνημονιακών. Ναι! Η χώρα δεν χρεοκόπησε! Απλώς οι ξένοι συνωμότες με την βοήθεια του Γεωργίου και άλλων ομοίων του, μας εμφάνισαν χρεοκοπημένους στα χαρτιά για να μας σπρώξουν στα δανεικά.

Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους επιμένουν να κυνηγούν… Γεωργίου. Και μην τους ξεγελούν οι βραβεύσεις όπως αυτή της 19ης Σεπτεμβρίου στα Παρίσια, για «τον υψηλότατο επαγγελματισμό που επέδειξε ο κ. Γεωργίου στη διάρκεια της θητείας του» και «τη συμβολή του στην ακεραιότητα των στατιστικών συστημάτων». Η παγκόσμια συνωμοσία συνεχίζεται. Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ