- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Ποτάμι: Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους κυνηγούν… Γεωργίου
Σχόλιο για τη νέα παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ
Έπειτα από δυο απαλλακτικά βουλεύματα και δυο αναιρέσεις από τον Άρειο Πάγο, η υπόθεση Γεωργίου επέστρεψε στο συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν τελικά ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου καθίσει στο εδώλιο για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.
Το θέμα σχολίασε το Ποτάμι στην παρακάτω ανακοίνωσή του:
Το Ποτάμι συγχαίρει τους λίγους (έως ελάχιστους) δικαστές που συνεχίζουν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου. Τους συγχαίρει που δεν πτοούνται από τις συνεχείς αθωώσεις του. Τους συγχαίρει που αδιαφορούν για την δήθεν δικαίωσή του. Τους συγχαίρει που αγνοούν ακόμη και τις συγγνώμες επώνυμων μετανοημένων αντιμνημονιακών. Ναι! Η χώρα δεν χρεοκόπησε! Απλώς οι ξένοι συνωμότες με την βοήθεια του Γεωργίου και άλλων ομοίων του, μας εμφάνισαν χρεοκοπημένους στα χαρτιά για να μας σπρώξουν στα δανεικά.
Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους επιμένουν να κυνηγούν… Γεωργίου. Και μην τους ξεγελούν οι βραβεύσεις όπως αυτή της 19ης Σεπτεμβρίου στα Παρίσια, για «τον υψηλότατο επαγγελματισμό που επέδειξε ο κ. Γεωργίου στη διάρκεια της θητείας του» και «τη συμβολή του στην ακεραιότητα των στατιστικών συστημάτων». Η παγκόσμια συνωμοσία συνεχίζεται. Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι»
Διεύρυνση εισοδηματικών κριτηρίων και διπλή παρέμβαση στην τιμή του πετρελαίου
Τελικά ούτε η Χαλκιδική ερήμωσε, ούτε τα ύδατα μολύνθηκαν, ούτε αβίωτη από τη σκόνη έγινε η ζωή των κατοίκων, ούτε οικολογική καταστροφή προκλήθηκε
Στην αντιπολίτευση αντί να νοιάζονται για την πολιτική σταθερότητα, κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η κομματική τους επιβίωση
«Καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία
Πώς διαμορφώνεται η τιμή
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις στο myΘέρμανση
Ποιος ζήτησε τους ελέγχους και πότε;
Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας
Πώς αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη Ρούμπιο στην Ελλάδα
Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη απόφαση
«Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε Τραμπ και Ρούμπιο»
Η αθέατη πλευρά μιας διπλωματικής θητείας
Η εξέλιξη έρχεται μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η Αμερικανίδα πρέσβης είχε ζητήσει 100.000 δολάρια από δωρητή
Πού οφειλόταν η καθυστέρηση στην εξέλιξη του προγράμματος
Eγκαινίασε τη Σχολή Μη Επανδρωμένων και Αυτονόμων Συστημάτων Θάλασσας στο «ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
Παρουσίαση από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη Μιλένα Αποστολάκη - Ευθεία σύγκριση με την κυβέρνηση
Οι σύντροφοι της Χαριλάου Τρικούπη πήραν ένα άρθρο γνώμης που απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό και του χάρισαν πανελλήνια επιτυχία
Πυρά από τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων στη νυν δημοτική αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.