Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στα γραφεία της Αυριανής

Τίμησε την διεύρυνση προς το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsiprasok.jpg
Ο Αλέξης Τσίπρας καταθέτει στεφάνι παρουσία παλιών και νέων στελεχών του

Η 3η Σεπτεμβρίου είναι μια ιστορική ημερομηνία για την κυβέρνηση όλων των «Συριζανελπασόκ». Με τη φράση αυτή ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του έξω από τα ιστορικά γραφεία της Αυριανής στον Ταύρο, όπου κατέφθασε στις 6 ακριβώς προκειμένου να καταθέσει στεφάνι προς τιμήν της κληρονομιάς του ΠΑΣΟΚ» όπως τόνισε. Μιας κληρονομιάς που η κυβέρνηση των Συριζανέλ έχει φανεί άξιος συνεχιστής της.

Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε τα παλιά και νέα μέλη του κινήματος για την τιμή που του έκαναν να του παραδώσουν την σκυτάλη του Ανδρέα με αντάλλαγμα την επιστροφή τους σε κυβερνητικές θέσεις, ευχήθηκε η συνεργασία τους να φανεί τόσο αποδοτική όσο κει επί κυβέρνησης Ανδρέα.

Μάλιστα αστειευόμενος τόνισε ότι αφού τότε δεν είχαν πρόβλημα ούτε με το ύφος της «Αυριανής» ούτε με το να λογοδοτούν στους Κουρήδες είναι φυσικό να μην έχουν ούτε σήμερα πρόβλημα με το ύφος του ΣΥΡΙΖΑ και του «Βαξεβανισμού». «Πρόκειται για γενικό προσκλητήριο για να μην ξαναέρθει στην εξουσία ο συνεργάτης των Ναζί», κατέληξε.

Στη συνέχεια, μέσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα κατέθεσε το στεφάνι που είχε επάνω του το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ενωμένα και ένα ιστορικό πρωτοσέλιδο της Αυριανής, εγκαινιάζοντας έτσι ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο.

Στην πανηγυρική εκδήλωση, εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ή ένα ομοίωμά του όπως ισχυρίστηκαν πολλοί), τον Κίμωνα Κουλούρη, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και την Κατερίνα Παπακώστα η οποία γονατιστή κρατούσε μια φωτογραφία του Πρωθυπουργού να κρατάει την διακύρηξη της 3ης Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε δίπλα του και ένα γνωστό μέντιουμ που είχε διατελέσει αστρολόγος της Δήμητρας Λιάνη. Ώστε «να το πιάσει από εκεί που το άφησε ο Ανδρέας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι εορτασμοί της 3ης Σεπτεμβρίου για τα 44 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθούν μετά τα μεσάνυχτα με την καθιερωμένη πανηγυρική ρίψη μολότοφ στα γραφεία του κινήματος στην Χαριλάου Τρικούπη.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ