Πολιτικη & Οικονομια

Ευ. Αντώναρος: «Ε όχι και να εκφράζονται υποτιμητικά για την Κατερίνα Παπακώστα»

Σχόλιο στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antonaros.jpg
EUROKINISSI/ΧΑΒΑΛΕΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει όλους, όσοι βάλλονται κατά της επιλογής Παπακώστα στην θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Όσοι κατάπτυστα εκστομίζουν οι ακροδεξιοί φιλοχουνταίοι μουσαφιραίοι και οι γυρολόγοι των τεσσαρων κομμάτων που εισπήδησαν στη ΝΔ.» γράφει μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ε όχι και να εκφραζονται υποτιμητικά και να ελεεινολογούν την Κατερίνα Παπακώστα για μια απόφαση που πήρε με προσωπική αυτονομία όσοι κλείνουν τα μάτια τους σε όσα εμετικά εκφραζουν κάποια υποθετικά ηγετικά στελέχη της ΝΔημοκρατίας.

Όσοι δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να αρθρωσουν ούτε μιά λέξη αποδοκιμασίας για όσα αντιδημοκρατικά και κατάπτυστα εκστομίζουν οι ακροδεξιοί φιλοχουνταίοι μουσαφιραίοι και οι γυρολόγοι των τεσσαρων κομμάτων που εισπήδησαν στη ΝΔ. Ναι εννοώ αυτούς τους ασπονδυλους που μέρες μόλις πριν υφαρπάξουν εκλογιμες θέσεις και υπουργικούς θώκους με πρωτοβουλία Σαμαρα εβριζαν ΝΔ και Καραμανλη.

Νομίζουν μήπως πως επειδή τους καλύπτει δια της σιωπής του ο σημερινος πρόεδρος είναι στο απυρόβλητο; Οχι κύριοι.

Εσεις βιάσατε βάναυσα με την επονείδιστη παρουσία σας, τον ακροδεξιό λόγο σας και τις φασιστοειδείς σας απόψεις την ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση ( με μόνους εσάς απ έξω).

Και γι αυτό θα κριθείτε. Μαζί μέ όσους σας ανέχονται και σας δίνουν πεδίο δράσης.

Και μάλιστα σύντομα.

Είμαστε εδω.
Είμαστε παντού.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε όλο και πιο πολλοί.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ