- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κουτσούμπας: Οι νέοι υπουργοί έρχονται να συνεχίσουν τα μνημόνια
«Σήμερα ζούμε το μεταμνημονιακό μνημόνιο»
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέπτεται σήμερα και αύριο τη Λακωνία, όπου σε εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας του Κόμματος, προς τιμήν του Μανώλη Σταθάκη, διοικητή του λόχου του ΕΛΑΣ, δήλωσε «είναι μια ξεχωριστή στιγμή σήμερα, εδώ τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, σ' αυτόν εδώ τον ηρωικό τόπο, που έδωσαν τη ζωή τους δεκάδες αγωνιστές, με επικεφαλής τον Σταθάκη. Και βεβαίως μέσα απ' αυτό το μνημείο και με αφορμή αυτή την εκδήλωση, τιμάμε τους δεκάδες χιλιάδες αγωνιστές κομμουνιστές, που έδωσαν τη ζωή τους και στη λακωνική γη και σε όλη την Ελλάδα, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, για να ζούμε εμείς καλύτερα, για να ζουν καλύτερα τα παιδιά μας».
«Φυσικά ο αγώνας συνεχίζεται, διότι οι εξελίξεις που μεσολάβησαν όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τα τελευταία δέκα χρόνια των σκληρών μνημονίων, των αντιλαϊκών μέτρων, που ξεκίνησαν με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, συνεχίστηκαν με κυβερνήσεις της ΝΔ και με κυβερνήσεις της δήθεν ονομαζόμενης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται, μάτωσαν το λαό μας και βεβαίως σήμερα ζούμε το μεταμνημονιακό μνημόνιο» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας «αυτό το μήνυμα δίνει και η σημερινή εκδήλωση, ότι ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά, δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να αποπροσανατολιστεί, να συναινέσει, με αφορμή διάφορα κυβερνητικά σχήματα και αναφέρομαι στον πρόσφατο ανασχηματισμό».
«Οι κύριοι που πήραν σήμερα την εντολή για να γίνουν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι οι καλύτεροι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου, της ΕΕ, της τρόικα, που όλα αυτά τα χρόνια ψήφισαν μαζί με τους υπόλοιπους τα μνημόνια και έρχονται τώρα να τα συνεχίσουν, εν ονόματι μιας νέας εποχής, η οποία κάθε άλλο παρά νέα είναι, αλλά είναι από τα πιο παλιά, τα μαύρα σκοτάδια της ιστορίας, τα οποία συνεχίζονται»
«Ο λαός δεν θα τους αφήσει έτσι, θα συνεχίσει δυναμικά με τον αγώνα του και θα επιβάλλει ριζικές αλλαγές, τέτοιες που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ο λαός μας και κυρίως η νεολαία» κατέληξε στη δήλωση του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.