Πολιτικη & Οικονομια

Αποκάλυψη-Δύο γυναίκες ράντισαν με baby oil τον υποσταθμό της ΔΕΗ!

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τις δύο βανδαλίστριες του Βυζαντινού Μουσείου ως υπεύθυνες για το black out

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
black_out.jpg
Στο πλάνο από τις κάμερες ασφαλείας του υποσταθμού της ΔΕΗ στην Παλλήνη, φαίνονται καθαρά οι πλάτες των δύο γυναικών τη στιγμή της έκρηξης

Μετά τα βυζαντινά κειμήλια ήρθε η σειρά των μετασχηματιστών στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Παλλήνη. Όπως φαίνεται στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι δυο μυστηριώδεις γυναίκες που πριν λίγες μέρες έριξαν baby oil σε εκθέματα του Βυζαντινού Μουσείου χωρίς να τις αντιληφθούν οι 20 φύλακες που είχαν εκείνη τη στιγμή τουρνουά πρέφας, ήταν εκείνες που προκάλεσαν και το black out στην Αθήνα.

black_out.jpg

Στα πλάνα μάλιστα φαίνονται καθαρά οι δύο γυναίκες να ανοίγουν τις τσάντες τους και να εκτοξεύουν με τελετουργικό τρόπο -σα να κάνουν αγιασμό- υγρό από μπουκαλάκια, λίγες στιγμές πριν γίνει η έκρηξη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι και πάλι δεν έγιναν αντιληπτές από τους φύλακες του υποσταθμού, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι πρόκειται για φαντάσματα ή για πράκτορες ξένων δυνάμεων που σκοπό έχουν να πλήξουν την κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του πάντως σχετικά με το συμβάν ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης αναφέρει ότι «αυτό που συνέβη είναι πιο κοντά στον υγιή ακτιβισμό και δεν θα το αποκαλούσα ακριβώς σαμποτάζ», ενώ καταλήγει πως γίνεται σαφής η ανάγκη για πρόσληψη περισσότερων φυλάκων και για την δημιουργία ιματιοθήκης στους σταθμούς τις ΔΕΗ όπου οι επίδοξοι σαμποτέρ θα αφήνουν τις τσάντες τους.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ