- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κουμουτσάκος: Πολλά μέλλουν να γίνουν ακόμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις
«Οι εξελίξεις των τελευταίων ήμερων προσέδωσαν μια δυναμική για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών»
Η απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη συμβάλλει στη βελτίωση της ατμόσφαιρας στις ελληνοτούρκικες σχέσεις, ωστόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν πολλές πτυχές, που άπτονται των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και παρότι είναι θετική, πολλά μέλλουν να γίνουν ακόμα, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Η απελευθέρωση των δύο ελλήνων, σημείωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, αποτέλεσε κοινή προσπάθεια, και σε αυτό το αποτέλεσμα συνέβαλαν πάνω απ’ όλα οι ίδιοι οι στρατιωτικοί με την αξιοπρέπεια τους, και οι γονείς τους.
«Οι εξελίξεις των τελευταίων ήμερων προσέδωσαν μια δυναμική για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών» εξήγησε ο βουλευτής. H διπλωματία έχει καρτερικότητα, επίμονη στο στόχο, μεγάλη σοβαρότητα, σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, υπενθυμίζοντας ότι σε παλαιότερη δήλωσή του στον ΣΚΑΪ είχε αναφέρει ότι η τρέχουσα συγκυρία ήταν θετική για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων από την Άγκυρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερωτήματα για έργο προσβασιμότητας ΑμεΑ κόστους 277.000 ευρώ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.