Πολιτικη & Οικονομια

Π. Χρηστίδης: Είναι προφανής η ανεπάρκεια της σημερινής κυβέρνησης σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα

«Είπαν ότι όλα τα έκαναν τέλεια. Για ποιο λόγο, λοιπόν, υπόσχονται τώρα ότι θα κάνουν αυτές τις αλλαγές;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xristidis1.jpg

"Το τι έχει συμβεί στο περιβάλλον και στην οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, και το τι συνέβη τις προηγούμενες μέρες στο Μάτι, είναι δύο εντελώς διαφορετικά θέματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδιώκει να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να πετάξει και τις ευθύνες μαζί, διότι αυτό έχει μάθει να κάνει. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν την εξουσία βρίσκουν κάποιον υπεύθυνο για όλα τα στραβά και ποτέ εκείνος ο υπεύθυνος δεν σχετίζεται με τις δικές τους ικανότητες ή καλύτερα με τις δικές τους ανικανότητες και ανεπάρκειες" τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Όπως πρόσθεσε: "Αυτό έκανε και πριν μία εβδομάδα, το επανέλαβαν στη συνέντευξη τύπου. Είπαν ότι όλα τα έκαναν τέλεια. Για ποιο λόγο, λοιπόν, υπόσχονται τώρα ότι θα κάνουν αυτές τις αλλαγές; Εάν είχαν δει ότι υπήρχαν προβλήματα, γιατί τόσο καιρό δεν έκαναν όλες τις κρίσιμες αλλαγές; Ο ελληνικός λαός βιώνει την εθνική τραγωδία. Είναι ντροπή να επιδιώκουν να αποσείσουν τις ευθύνες, καταφεύγοντας στο παρελθόν την ώρα που υπάρχει μία πρόδηλη ανευθυνότητα κι ανεπάρκεια από αυτούς που είχαν την αρμοδιότητα."

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.