Πολιτικη & Οικονομια

Ώστε θα λάβουμε την απάντηση που θέλεις εσύ;

Άσχημη εντύπωση από την αλαζονεία του κυβερνητικού εκπροσώπου

63834-643587.jpg
Βασίλης Βενιζέλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4488791.jpg
© EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Να το πούμε για άλλη μία φορά για να το εμπεδώσουμε:

Οι συνεντεύξεις Τύπου δεν παραχωρούνται προς όφελος εκείνων οι οποίοι παραχωρούν τις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά προς όφελος της κοινής γνώμης, των πολιτών.

Συνεπώς, οι συνεντεύξεις Τύπου παραχωρούνται για τους διαμεσολαβητές της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, των πολιτών, δηλαδή οι συνεντεύξεις Τύπου παραχωρούνται για τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι «νόμιμη» η επιδίωξη κάποιων οι δημοσιογράφοι να λάβουν «την απάντηση που θέλω εγώ»…

Οι δημοσιογράφοι θα επιδιώξουν δεοντολογικά και στο πλαίσιο του λειτουργήματός τους να λάβουν τις απαντήσεις στα ερωτήματά τους, με σκοπό να φωτίσουν ερωτήματα τα οποία προβάλλει η ίδια η κοινή γνώμη.

Θυμάμαι πολύ καλά ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει πριν λίγες μόλις μέρες από το χώρο του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής ότι, όταν έρθει η ώρα, «θα κάνουμε τις αποτιμήσεις που ΠΡΕΠΕΙ»… Που ΠΡΕΠΕΙ…

Σε αυτό το ΠΡΕΠΕΙ εφάπτεται η αλαζονεία του κυβερνητικού εκπροσώπου να δηλώνει ότι «θα λάβετε την απάντηση που ΘΕΛΩ ΕΓΩ»!

Προσέξτε: Όχι θα απαντήσω με τον ΤΡΟΠΟ τον οποίο επιθυμώ εγώ, το οποίο είναι κατανοητό, «νόμιμο» και ευπρόσδεκτο, αλλά «θα λάβετε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που ΘΕΛΩ ΕΓΩ»…

Και ο νοών νοείτο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ