Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 446

Μέχρι και η Μέρκελ ενδιαφέρθηκε για την εφαρμογή του Κτηματολογίου στην Ελλάδα

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 446
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46230-103486.jpg

Μέγα λάθος η διαγραφή του μεσαίου χώρου, ακούστηκε να λέει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Άλλαξε ο υπουργός Εξωτερικών, άλλαξαν και οι λίστες για την πρόσληψη προσωπικού ενόψει της προεδρίας της χώρας στην ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2014.


Έφυγε ο Δημ. Αβραμόπουλος, ήρθε ο Ευ. Βενιζέλος και «διόρθωσε» τις προτεραιότητες για προσλήψεις πρόσθετου προσωπικού για τις ανάγκες της προεδρίας της ΕΕ.


Ο Τάκης Μπαλτάκος έγινε διάσημος την περασμένη εβδομάδα για τις ατάκες του εντός Βουλής, πως κάθε νομοσχέδιο που δεν ψηφίζεται θα ισοδυναμεί με προσφυγή στις κάλπες.


Μήπως να μαζέψουμε τα σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος του στο περιστύλιο; Τι «αποτυχημένος δικηγόρος», τι «στυγνός εκβιαστής» και άλλα συναφή. Εννοείται, από βουλευτές της ΝΔ.


Μέγα λάθος η διαγραφή του μεσαίου χώρου, ακούστηκε να λέει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που λάνσαρε το σχετικό άνοιγμα επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.


Συνομιλητής του, μάλιστα, στη Βουλή τού έδειχνε πρωτοσέλιδο φιλονεοδημοκρατικού φύλλου που εσχάτως προβάλλει τις ατάκες Κασιδιάρη.


Αργά αλλά σταθερά, το... «χρυσό» άνοιγμα προωθείται στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ.


Θα το πιστέψετε; Μέχρι και η Μέρκελ ενδιαφέρθηκε για την εφαρμογή του Κτηματολογίου στην Ελλάδα.


Ας μην παραξενευόμαστε. Η ψήφιση του σχετικού νόμου προσεχώς θα σηματοδοτήσει συμβάσεις για αναλήψεις έργων άνω του 1 δις ευρώ. Λεφτά υπάρχουν;


Νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ από συμμετοχή στελεχών του στην «πρωτοβουλία διαλόγου» της Λ. Κατσέλη.


Δεν προηγήθηκε κουβέντα για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτύρονται οι του «Αριστερού Ρεύματος», που επιμένουν σε φαντασιακές συγκλίσεις με ΚΚΕ.


Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης είπε πως «η Αμερική είναι κατά των ακραίων πολιτικών, έχει ένα πιο αναπτυξιακό πρόγραμμα». Κλείνουμε μάτι προς Ουάσινγκτον μεριά;


«Οι Αμερικανοί έχουν πάρει όλα τα μέτρα υπέρ της ανάπτυξης». Όχι, δεν είναι ο Σκουρλέτης, αλλά ο Σ. Αναστασόπουλος, πρόεδρος του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου.


Πιάνει δουλειά τον Σεπτέμβριο η επιτροπή προγράμματος στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Γ. Δραγασάκη. Ξανά μανά. Έπρεπε να είχε ολοκληρώσει το έργο της τον περασμένο Απρίλιο...


Άρχισαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δράσεις αλληλεγγύης στις γειτονιές». Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...


Η ΝΔ, λένε, θα λέγεται «Ελευθερία» και μια οργάνωση που έστειλε παγιδευμένο φάκελο στα δικαστήρια αυτοαποκαλείται «Ανυπότακτες Επιθυμίες». Πιάνουν οι ζέστες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ