Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Καμμένος: Το κόμμα των ΑΝΕΛ έχει διαλυθεί

«Οι υπουργοί των ΑΝΕΛ έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ», το σχόλιο του ανεξάρτητου βουλευτή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dimitris-kammenos.jpg
©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τη θέση ότι η συμφωνία των Πρεσπών για τη νέα ονομασία της πΓΔΜ δεν πρέπει να περάσει από τα Σκόπια και να έρθει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η χώρα θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής (σ.σ. διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ μετά το ΝΑΙ που είπε στην πρόταση μομφής της ΝΔ) ξεκαθάρισε πως το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν υπάρχει πια, «έχει διαλυθεί».

«Οι υπουργοί των ΑΝΕΛ έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και προσπαθούν απλώς να κερδίσουν χρόνο, καθώς το Σκοπιανό πουλήθηκε» πρόσθεσε.

Τώρα είναι αργά

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΑΝΕΛ έπρεπε να είχαν κάνει αυτό που έκανε και ο ίδιος: Να αποχωρήσουν, δηλαδή, από την κυβέρνηση, προκειμένου «να σώσουν τη "Μακεδονία"» και να κληθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αναλάβει την ευθύνη των χειρισμών του σε αυτό το κομβικό εθνικό θέμα.

«Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει "νονούς". Μετά τα βαφτίσια, τελείωσε το κλάμα… Το 'δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε» σχολίασε.

Για τον Ζόραν Ζάεφ ανέφερε ότι θα λάβει ευρωπαϊκά κονδύλια που αντιστοιχούν σε τρία ΑΕΠ της πΓΔΜ (30 δισ. ευρώ), επισημαίνοντας: «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY