Πολιτικη & Οικονομια

Ευ. Βενιζέλος: Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν ραχοκοκαλιά, ούτε αξιακό κριτήριο

«Ο κ. Καμμένος γελοιοποιεί τα πάντα» αναφέρει σε συνέντευξή του στον Αθήνα 984

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ο κ. Καμμένος γελοιοποιεί το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης, γελοιοποιεί ένα εθνικό θέμα, όπως είναι το ζήτημα των σχέσεών μας με τα Σκόπια και, βεβαίως, γελοιοποιεί και το ρόλο του ως κυβερνητικού εταίρου και Υπουργού Άμυνας, διότι η συμπεριφορά αυτή είναι μία συμπεριφορά που αντιβαίνει στην κοινή λογική και ισοπεδώνει τα πάντα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον Αθήνα 984, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μάλιστα χαρακτήρισε τη σύμπραξη Τσίπρα- Καμμένου ως «υδαρή κατάσταση».

«Το κυβερνητικό σχήμα, και τα δύο κόμματα, οι εταίροι, αυτοί οι άνθρωποι που ασκούν την εξουσία, δεν είναι σε στερεά κατάσταση, δεν πιστεύουν πουθενά, δεν έχουν ραχοκοκαλιά, δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει αξιακό κριτήριο, δεν υπάρχει συνειδησιακή ευαισθησία, δεν είναι ούτε καν ένα υγρό το οποίο, εν πάση περιπτώσει, έχει μία σαφή μορφή, είναι αυτό το υδαρές πράγμα, το οποίο παίρνει τη μορφή του δοχείου στο οποίο κάθε φορά τοποθετείται αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ωστόσο, ερωτώμενος για τον Πιέρ Μοσκοβισί τόνισε ότι «Αυτό το οποίο δημιουργεί πρόβλημα κ πρέπει ο κ. Μοσκοβισί να το σκεφθεί σοβαρά, είναι εάν η Επιτροπή έχει μέσα στις αρμοδιότητές της την ενθάρρυνση κ τροφοδότηση του πολιτικού τυχοδιωκτισμού στα κόμματα ή αν αποστολή της είναι να ανακόπτει αυτά τα φαινόμενα».