Πολιτικη & Οικονομια

Πατέρας του αγνοούμενου φαντάρου: Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο (video)

Οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στον στρατό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

Επιβεβαιώνει ο πατέρας του 23χρονου Τάκη (Σαράντου) Κολλιαδέλη τα όσα λέει η σύντροφός του, ότι δηλαδή, ο αγνοούμενος φαντάρος φοβόταν για τη ζωή του και δεχόταν απειλές στο στρατόπεδο στη Χίο όπου υπηρετούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης, που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στη Χίο κι επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή. Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι του νησιού στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα. 

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, έπεσε το βράδυ να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε ο 23χρονος έλειπε.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Ο πατέρας του μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» δήλωσε ότι οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατό. «Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει.Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 23χρονου, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του ότι κάτι φοβόταν. «Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε… Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, βρέθηκε ο σάκος του μέσα στο καράβι, όχι όμως και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 23χρονος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ