- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σγουρίδης: Λαζαρίδης, Κατσίκης κι εγώ δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας (video)
«Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών των άλλων»
«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι Epsilon.
«Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση» πρόσθεσε.
Ο κ. Σγουρίδης υποστήριξε πως συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή το κείμενό της και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο για να ψηφιστεί. «Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες» είπε, επαναλαμβάνοντας τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Αναφορικά με τη δήλωση του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας και τις μετέπειτα διαψεύσεις από τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Κουίκ ανέφερε πως ότι «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία… Το “ότι είναι δυνατόν” νομίζω τα λέει όλα» τόνισε.
Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση απάντησε «αυτό που σας λέω ακριβώς, ό,τι είναι δυνατόν».
Όταν ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Καραγκούνης, τον ρώτησε γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα είπε ότι «ως δύναμη ευθύνης κατορθώσαμε να κρατήσουμε την ισορροπία που έπρεπε, θα οδηγήσουμε τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι και όταν θα έρθει η συμφωνία, εμείς τα εθνικά θέματα τα βάζουμε πάνω από την οικονομία».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.