Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου για ΝΔ: Πανικός που δεν κρύβεται. Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε...

«Εδώ και μέρες ο εκνευρισμός της ΝΔ από τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβεται με τίποτα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Εδώ και μέρες ο εκνευρισμός της ΝΔ από τη διεθνή αναγνώριση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, δεν κρύβεται με τίποτα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ότι «χθες στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε χολή για τα δημοσιεύματα που προτείνουν να δοθεί Νόμπελ ειρήνης στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την επίλυση του Μακεδονικού».  

«Αργότερα μας είπε, ότι οι Ευρωπαίοι "μας παινεύουν" και μιλάνε για καθαρή έξοδο, όχι επειδή είναι η αλήθεια, αλλά επειδή θέλουν να μας σπρώξουν στα ακριβά επιτόκια των αγορών» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι «σήμερα, ανακαλύπτει στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Welt, ότι δήθεν δήλωσε μετανιωμένος για το δημοψήφισμα». 

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πανικό που δεν κρύβεται στη ΝΔ. Ίσως λίγο ξύδι να βοηθούσε...».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού: «Με πονάει που πρέπει να σου πω οριστικό "καληνύχτα"»

«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY