Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση του Γ. Καμίνη με τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ

Ο δήμαρχος της Αθήνας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Γραμματέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kaminis1.jpg
ΑΡΧΕΙΟ © eurokinissi

Ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε το μεσημέρι με τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Στη συννάντηση διαπιστώθηκε η ανάγκη στενής συνεργασίας στη διαμόρφωση της πολιτικής πρότασης διακυβέρνησης του Κινήματος Αλλαγής, καθώς και η σημασία μιας μαχητικής και σύγχρονης οργανωτικής διάρθρωσης σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι θα στηρίξει, με όλες του τις δυνάμεις, τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής σε κάθε πρωτοβουλία που θα κινείται στην κατεύθυνση της ανανέωσης προσώπων, θέσεων και δομών, της ενίσχυσης του πολιτικού μηνύματος της προοδευτικής παράταξης, καθώς και στη διαμόρφωση συνθηκών δημιουργίας ενός κόμματος πραγματικά ανοιχτού σε πρόσωπα και ιδέες.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης ο συντονισμός σε θέματα που αφορούν τους τομείς των Κοινωνικών Υποθέσεων, των Θεσμών και του Κράτους Δικαίου, τομείς ευθύνης του κ. Καμίνη στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ