- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κουβέλης: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί»
Έντονα προβληματισμένος για τη στάση της τουρκικής ηγεσίας εμφανίστηκε στη Βουλή
Έντονα προβληματισμένος για τη στάση της τουρκικής ηγεσίας εμφανίστηκε στη Βουλή ο Φώτης Κουβέλης, σημειώνοντας με νόημα πως ουδείς μπορεί να απαντήσει πότε θα τελειώσει η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται για περισσότερες από 80 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης.
«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σαφήνεια για τον χρόνο απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας για να συμπληρώσει πως η περιπέτεια τους εντάσσεται στην απαράδεκτη και εθνικιστική ατζέντα Ερντογάν.
Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε πως οι προκλήσεις θα συνεχιστούν, καθώς στόχος της Τουρκίας είναι η παρουσία της στην Κυπριακή ΑΟΖ. «Δεν θα σταματήσει η -με κυμαινόμενη ένταση - προκλητικότητα της Τουρκίας, γιατί αυτό που επιδιώκει η ηγεσία της είναι να εξασφαλίσει πεδίο με δήθεν αμφισβητούμενα ζητήματα, ώστε να βρεθεί παρούσα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ», ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι η χώρα μας διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη για την υπεράσπιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
«Σε καμία περίπτωση η χώρα μας δεν δέχεται - αντιθέτως αποκρούει- και δεν μπαίνει σε λογική συζήτησης αναφορικά με τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αυτά προκύπτουν από συγκεκριμένες συνθήκες όπως αυτές τις Λοζάνης, των Παρισίων και του διεθνούς δικαίου», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Βουλής
Ο υπουργός Ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Ομίλου Cenergy Holdings στο Σουσάκι Κορινθίας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΚΟ
Πόσοι είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Το «αντίο» του πρωθυπουργού στην ηθοποιό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.