Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: «Αρχισυμμορίτης ο Τσίπρας στην υπόθεση Novartis»

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές και θα ταπεινωθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loverdos.jpg
© eurokinissi

«Αρχισυμμορίτης ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς στην υπόθεση Novartis μεθόδευσε εγκλήματα εις βάρος των πολιτικών του αντιπάλων» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90, 1 και τον Γιώργο Τράγκα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Κάλεσε τους κουκουλοφόρους να βγουν και να πουν τι έχει συμβεί και τι πιέσεις τους ασκήθηκαν». Ανέφερε ότι άνοιξαν οι λογαριασμοί του για την υπόθεση Novartis και διερωτήθηκε γιατί δεν λένε οι δικαστικές αρχές τι βρήκαν.

Εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές και θα ταπεινωθεί σημειώνοντας πως το ποσοστό μπορεί να είναι διψήφιο με άσσο μπροστά, γεγονός που θα οδηγήσε σε νέο κοινοβουλευτικό πολιτικό συσχετισμό μετά τις εκλογές.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας επιβάρυνε διπλά τους πολίτες η χώρα πέρασε δεύτερη φάση κρίσης, επειδή ήθελε να γίνει πρωθυπουργός καθώς είχε τη μανία της εξουσίας.

Εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναέρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε πως η επόμενη κυβέρνηση ή είναι έτοιμη να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης ή θα αποτύχει.

Για τα εθνικά θέματα -την προκλητικότητα της Τουρκίας και το Κυπριακό- υπογράμμισε ότι το κόμμα του έχει τηρήσει στάση ευθύνης, σε αντίθεση με υπουργούς της κυβέρνησης. 

Για το Κίνημα Αλλαγής, αναγνώρισε ότι το πρόγραμμά του δεν είναι επαρκές, αλλά πρέπει να γίνει ως τις εκλογές. Σημείωσε πως υπάρχει ένα πρόγραμμα με κατευθύνσεις που πρέπει να ολοκληρωθεί.

Ερωτηθείς εάν είναι διαπλεκόμενος ο Τσίπρας, απάντησε ότι δεν μπορεί να πει, αλλά έδειξε ένα σύστημα με 5-6 ολιγάρχες. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.