Πολιτικη & Οικονομια

Σπίρτζης: Πάει τόσο καλά η οικονομία, που μπορεί να μας πουν να μην κόψουμε συντάξεις

Ευθείες βολές κατά ΤΑΙΠΕΔ για καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς για την Εγνατία Οδό και το «Ελ. Βενιζέλος»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spiortzis.jpg
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μετά από τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών για τις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα των μεταφορών, ερωτηθείς εάν θα εφαρμοστούν οι ήδη νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο για το 2019 και το 2020 αντιστοίχως, απάντησε πως «πιστεύω ότι πάει τόσο καλά η οικονομία, που μπορεί να μας πουν να τα αφήσουμε».

Ο κ. Σπίρτζης εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ για καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς για την Εγνατία Οδό και το «Ελ. Βενιζέλος». Συγκεκριμένα,  δήλωσε πως «εάν τον έκανε τον διαγωνισμό το υπουργείο θα είχαμε τελειώσει και θα είχαμε πετύχει τριπλάσιο τίμημα. Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ έχουν τεχνοκρατική ανεπάρκεια».

Σχετικά με την Εγνατία, ο υπουργός ανέφερε ότι ζητήθηκαν από τους θεσμούς διευκρινίσεις για τα αναλογικά διόδια και πώς θα «κουμπώνει» το κεντρικό σύστημα με τα περιφερειακά. Πρόθεση, όπως είπε, είναι να ισχύει το ίδιο σύστημα με άλλες γειτονικές χώρες και να υπάρχει δορυφορικό σύστημα για τα βαριά φορτηγά. Ενώ, αναφορικά με το Ελληνικό, πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα μεταφερθούν από εκεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ και οι εγκαταστάσεις της ΥΠΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ρωμανός (ΝΔ), Ε. Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Καραμέρος (ΕΛΑΣ) στην εκπομπή «Σήμερα» των Οικονόμου - Πιτταρά στο ΣΚΑΙ
Ε, όχι και να πει τους συντρόφους «ανθρώπους»

Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY