Πολιτικη & Οικονομια

Προκλητικός Κασιδιάρης: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι παρά φύσιν»

«Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, τον απόλυτο εκφυλισμό» ανέφερε από το βήμα της Βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kasidiaris.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το επίμαχο άρθρο 8 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας για την αναδοχή παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου.

Από τις πρώτες λέξεις που άρθρωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομιλία του θα εξελιχθεί σε ρατσιστικό παραλήρημα, όπως και έγινε. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε «μη φυσιολογικούς» και «παρά φύσιν» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «ζουν σε έναν κόσμο όπου όλα είναι ροζ και χωρίς φύλα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Φυσιολογικό είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, και στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα.

» Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύσιν. Στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους.

» Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας, να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στο οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή» ανέφερε.

Παράλληλα, εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά. Μάλιστα, με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών (σ.σ. οι ομοφυλόφιλοι είναι τόσο κατάλληλοι ως γονείς όσο και οι ετεροφυλόφιλοι), είπε ότι τους έβαλε το κυβερνών κόμμα «να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY