- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κουμουτσάκος: Ο Κοτζιάς να ελέγξει τις αυταρχικές του αντιδράσεις
«Δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του, αλλά την χώρα και τα συμφέροντά της»
«Η εικόνα του Υπουργού Εξωτερικών να χάνει την ψυχραιμία του και να χρησιμοποιεί απαράδεκτους για την Κύπρο ισχυρισμούς, δεν διασύρει μόνον τον ίδιο. Πλήττει σοβαρά την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια όλων των Κυπρίων», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του συνηγόρου της Μονής Κύκκου της Κύπρου κατά την ακροαματική διαδικασία και την κατάθεση του πρώτου ενώπιον δικαστηρίου στην Λευκωσία για την υπόθεση του ακινήτου που παραχωρήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από τη Μονή.
«Στο διάστημα που απομένει στην Κυβέρνηση, ας προσπαθήσει ο κ. Κοτζιάς τουλάχιστον να ελέγξει τις αυταρχικές και αλαζονικές αντιδράσεις του. Δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του, αλλά την χώρα και τα συμφέροντά της», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.