- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Beat: 100% ανάπτυξη στις δραστηριότητες εκτός Ελλάδας
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Με 100% ανάπτυξη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, έκλεισε το 1ο τρίμηνο του 2018 για την Beat για τις δραστηριότητές της εκτός Ελλάδος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η εταιρεία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατόρθωσε να διπλασιάσει τον συνολικό αριθμό των διαδρομών που πραγματοποιούνται μέσα από την εφαρμογή της, στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται. Εκτός από την Αθήνα, η Beat λειτουργεί σήμερα στη Λίμα του Περού και στο Σαντιάγο της Χιλής, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η επέκταση και σε άλλα σημεία της Ν. Αμερικής.
Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους, "η Beat έχει διπλασιάσει σήμερα και το συνολικό αριθμό των εργαζομένων της σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2017, απασχολώντας στις χώρες που δραστηριοποιείται, 250 υπαλλήλους, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά με στόχο να ξεπεράσει τους 400 εργαζομένους".
Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρονται τα σχέδια ανάπτυξης της BEAT στην Αθήνα, σημειώνοντας πως μετά την πρόσφατη ψήφιση του νέου νόμου (Ν.4530/2018) που περιλαμβάνει διατάξεις και για τις εταιρείες διαμεσολάβησης, όπως η BEAT και έχει τεθεί σε εφαρμογή ήδη από τις 30/3/2018, η Beat δηλώνει ότι συνεχίζει να ενεργεί ως διαμεσολαβητής συνδέοντας με την εφαρμογή της επαγγελματίες οδηγούς ταξί με επιβάτες, έχοντας λάβει υπόψη τις διατάξεις της νέας νομοθεσίας στην στρατηγική της, ώστε να συνεχίσει να είναι πλήρως σύννομη.
Από τους 250 εργαζομένους της Beat, οι μισοί βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για επενδύσεις στην Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση , η εταιρεία έχει δημιουργήσει κι ένα ειδικό πακέτο υποστήριξης, το οποίο απευθύνεται πρωτίστως σε Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι επιθυμούν να επαναπατριστούν και αναζητούν ένα περιβάλλον εργασίας υψηλών προδιαγραφών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μου λείπει η πιο ανεπίσημη συμμετοχή μου στη ζωή» λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Aπέτυχε γιατί τον ένοιαζε μόνο να πάρει την εξουσία» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Tα όρια της νομιμότητας στις σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες
Από το κυνήγι των εκπτώσεων στις οικονομικές διακοπές
Οι συσκευές τηλεϊατρικής δίνουν τη δυνατότητα για εξειδικευμένες εξετάσεις επί τόπου
Η αναφορά στο κράτος δικαίου, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον θάνατο της Μάρως Κοντού
H νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ
Η δήλωσή του μετά την αποχώρηση από την Κεντρική Επιτροπή
«Ο Φάμελλος πήρε κάποιες καλές θέσεις, αλλά τα μπουρδούκλωνε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Όσοι επιλέγουν διαφορετική πολιτική διαδρομή οφείλουν να παραδώσουν την έδρα»
Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογή της στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Με 7 ψήφους υπέρ και ένα λευκό
Αναλυτικά οι πληρωμές
«Η απαγόρευση δεν εξαφάνισε την αγορά, την παρέδωσε στη μαφία» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός
«Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν τη θετική τροχιά της χώρας μας» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις 2026
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.