Πολιτικη & Οικονομια

Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ για υπόθεση Μαρινάκη: Το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι δικαστήριο

«Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και θα το διασφαλίσουμε» ξεκαθάρισε ο Παύλος Χρηστίδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pasok2342.jpg

Στο θέμα των πρόωρων εκλογών, στην υπόθεση με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και το ζήτημα της αναδοχής από ζευγάρια του ίδιου φύλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Αναλυτικά:

ΕΚΛΟΓΕΣ

Η εντολή που είχαν πάρει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει τελειώσει. Επομένως χρειάζεται μια κυβέρνηση με νωπή εντολή να διαπραγματευτεί. Ακούμε τον κ Τσακαλώτο και κορυφαίους υπουργούς να μιλάνε για το μετα-μνημονιακό σχέδιο ενώ ξέρουμε ότι έχουν υπογράψει νέους φόρους για το 2019 και το 2020.

Θεωρούμε ότι αυτή η θηλιά στον λαιμό δεν μπορεί να περάσει από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν έχει ούτε την πολιτική ούτε την ηθική νομιμοποίηση να διαπραγματευτεί την πορεία της χώρας και να μας κρατήσει δέσμιους για τις επόμενες δεκαετίες.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Πρέπει να καταλάβουν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν είναι δικαστήριο. Εμείς θέλουμε να μας απαντήσει η κυβέρνηση τί ήταν όλα αυτά τα οποία συζητήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα όσες φορές έγιναν οι συναντήσεις οι οποίες έγιναν. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να καταδικάζει  κανέναν χωρίς να έχει περάσει από δικαστήριο. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και θα το διασφαλίσουμε, όσο και αν δεν το θέλουν κάποια non papers του Μαξίμου.

ΑΝΑΔΟΧΗ

Δεν είναι το ζήτημα τα ομόφυλα ζευγάρια γιατί δημιουργείται μια προπαγάνδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θέλουμε την προστασία των παιδιών, η οποία διασφαλίζεται με μια σειρά προτάσεων, τις οποίες καταθέσαμε χθες στην επιτροπή. Εμείς ήμασταν θετικοί από την πρώτη στιγμή, λέμε ότι πρέπει να υπάρξει μια ρύθμιση αλλά δεν είναι όλα καλά στο νομοσχέδιο. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και θέλουμε αυτές τις αλλαγές να τις λάβει υπ' όψιν της η κυβέρνηση. Υπάρχουν πολύ σημαντικές «τρύπες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ