Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική η σιωπή της αντιπολίτευσης για το τηλεφώνημα Μαρινάκη

Ολοκληρωτική η ταύτιση Μητσοτάκη με τον εν λόγω επιχειρηματία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
siriza.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση της αντιπολίτευσης μετά τον ισχυρισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι δέχτηκε τηλεφώνημα σε απειλητικό τόνο από άγνωστο αριθμό κατά το οποίο ένας άνδρας τού συστήθηκε με το όνομα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

» Μία ημέρα μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του διωκόμενου από τη δικαιοσύνη Β. Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο και η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική.

» Από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, των οποίων η ταύτιση με τον εν λόγω επιχειρηματία είναι ολοκληρωτική, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

» Τα υπόλοιπα κόμματα, όμως,  δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα και με τη στάση τους να επικροτούν αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.