Πολιτικη & Οικονομια

Αυλωνίτου εναντίον Καμμένου - Τηλεοπτικός καβγάς κυβερνητικών εταίρων (video)

«Να πας στη ΝΔ» του είπε - «Προβοκάρει τον εγκέφαλό μας», της είπε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο: Άγριος καυγάς Αυλωνίτου - Δημήτρη Καμμένου στον αέρα του Σκάι

Έντονη αντιπαράθεση από τηλεοράσεως είχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος με αφορμή την κυβερνητική υπόσχεση για αύξηση των μισθών μέσα στο 2018.

Ο Δημήτρης Καμμένος αναρωτήθηκε από πού θα βρεθούν τα χρήματα και ο καβγάς ξέσπασε.  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του. 

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε στα όσα ισχυρίζονταν η κ. Αυλωνίτου για την πορεία της οικονομίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσε προβοκάτορα και αυτός της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».
 

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι' αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ και ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.  Υπαντώντας η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον Δημήτρη Καμμένο ότι γυρίζει τα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση αντί να μιλά μόνον μέσα στην ΚΟ του κόμματός του. 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσουν και να λύσουν την πολίτική προσβολή που δέχτηκε από την Ελένη Αυλωνίτου, αλλιώς - υπαινίχθηκε - θα έχουμε άλλες εξελίξεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ