Πολιτικη & Οικονομια

Ανεξαρτητοποιείται ο Γ. Κατσιαντώνης - Φήμες για προσχώρηση στη ΝΔ

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katsiantonis.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης καθώς διαφωνεί με την πολιτική ηγεσία του κόμματός του. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι ο κ. Κατσιαντώνης θα προσχωρήσει σύντομα στη ΝΔ. 

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Κατσιαντώνης γνωστοποιεί την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων, ενώ σε δήλωσή του τονίζει ότι έστειλε επιστολή και στον Βασίλη Λεβέντη στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του. «Δυστυχώς τα τελευταία 2,5 χρόνια οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην Ένωση Κεντρώων έχουν εξαφανιστεί», τονίζει σε αυτή ο κ. Κατσιαντώνης και τονίζει ότι «δυστυχώς υπήρχαν λάθη στη δομή του κόμματος. ο συγκεντρωτισμός σε ένα πρόσωπο δεν ήταν σωστός».

Τέλος αναφέρει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες και είναι σίγουρα ότι θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ για μήνες την επόμενη κίνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση που ο κ. Κατσιαντώνης προσχωρήσει στη ΝΔ η Κοινοβουλευτική Ομάδα της της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αυξηθεί στους 77 βουλευτές.

Τονίζεται ωστόσο ότι σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ