- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Ν.Δ. στη Λέσβο
Με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκιο βουλευτών του Κόμματος θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, τη Λέσβο.
Συγκεκριμένα, στην αυριανή επίσκεψη θα μετέχει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Σοφία Βούλτεψη, ο Τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας και ο βουλευτής Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.
Το κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μετά την άφιξή του στο νησί, νωρίς το πρωί, θα επισκεφθεί το Hot Spot της Μόριας, όπου και θα συναντηθεί με το Διοικητή του. Στη συνέχεια, οι βουλευτές θα επισκεφθούν τον οικισμό της Μόριας, όπου θα συνομιλήσουν με τους κατοίκους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι βουλευτές θα συναντηθούν με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό. Ανάλογα με τον Τομέα αρμοδιότητάς τους, θα επισκεφθούν επίσης το Βοστάνειο Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής-(Frontex) και το Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ θα συναντηθούν και με φορείς Τουρισμού, αλλά και κατοίκους του νησιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H απάντηση του πρώην ευρωβουλευτή
«Αυτή την αλλαγή μπορεί να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος
Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ψηφιακή εφαρμογή δεν αποτελεί εργαλείο ιατρικής διάγνωσης
Τα ποσά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά εντός της ημέρας στους λογαριασμούς IBAN των δικαιούχων
Στο ΙΤΕ ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων
H ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Απόψε μεγάλης κλίμακας επίγειος ψεκασμός σε έκταση περίπου 10.000 στρεμμάτων στην Αν. Αττική
Με αφορμή το ζήτημα της αντιπροεδρίας της Βουλής
Το ποσό που διαθέτει πλέον το κράτος για τις άγονες γραμμές ανέρχεται στα 168 εκατ. ευρώ ετησίως
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα myΘέρμανση
Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υποχρεωτική ασφάλιση, με βασικό φορέα τον E-EΦKA και το ΤΕΚΑ
Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγορεί τη Χαριλάου Τρικούπη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Άκουσα έναν νεαρό να λέει "ποιο Μετρό; Φέρτε μου πίσω τον Ντέλια"», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Αν εμείς έχουμε μεγάλες αυξήσεις λόγω καρτέλ, τότε πχ στην Γερμανία ή στην Δανία τί έχουν; Τον Εσκομπαρ;»
Καμπανάκι από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για ασφαλιστικό σύστημα δύο ταχυτήτων
Τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την πόλη
«Είναι λογικό η ΝΔ να μην στηρίξει μια τέτοια πρόταση»
Το σχέδιο θα στηρίξει 460.000 ευάλωτα νοικοκυριά, μειώνοντας την εξάρτησή τους από τα ορυκτά καύσιμα
«Το έργο ενώνει τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια με την Αθήνα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι εκτιμώμενες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.