Πολιτικη & Οικονομια

«Στα μαχαίρια» Μαυρωτάς – Πολάκης για τον διορισμό της Περιστέρας Μπαζιάνα

Διαξιφισμοί και ανταπαντήσεις μέσω Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpaziana.jpg
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με μια μακροσκελή και παραληρηματική ανάρτησή του στο Facebook τα βάζει με τα «μέσα της διαπλοκής», αλλά και με τους πολιτικούς του αντιπάλους με αφορμή τις επικρίσεις για τον διορισμό της συντρόφου του πρωθυπουργού Περιστέρας Μπαζιάνα. Από τα διαδικτυακά του «ξίφη» δεν γλίτωσε αυτή τη φορά ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με τον δεύτερο να μην αφήνει αναπάντητα τα βέλη του πρώτου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Άρχισαν πάλι τα γνωστά χαλκεία της ενημέρωσης να πυροβολούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού γιατί έγινε -λέει -ΕΔΙΠ (ειδικό διδακτικό προσωπικά ) στο ΕΜΠ χρησιμοποιώντας-λέει- φωτογραφική διάταξη του νόμου Φίλη ... Συνηγόρησε σε αυτό και ο Γιώργος Μαυρωτάς βουλευτής του ((αποξηραμένου πλέον ) Ποταμιού που διδάσκει χρόνια και στο τμήμα Χημ. μηχανικών του ΕΜΠ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ....

1) Η κυρία Μπαζιάνα έκανε χρήση διατάξεων του νόμου Διαμαντοπούλου 4009/2011 που δίνει την δυνατότητα σε μόνιμους διοικητικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους αορίστου χρόνου των ΑΕΙ με διδακτορικό και αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα να μετακινηθούν στην κατηγορία ΕΔΙΠ μετά από θετική εισήγηση τριμελούς επιτροπής καθηγητών της Σχολής και επιπλέον εισήγηση του Πρύτανη, εκτιμώντας τις ανάγκες του ΑΕΙ.

2) Εσύ συνάδελφε Μαυρωτά (που σε είχα τουλάχιστον για σοβαρό) τι υπονοείς; 

-Πώς η Διαμαντοπούλου όταν έφτιαχνε το νόμο είχε στο μυαλό της τη σημερινή σύζυγο του πρωθυπουργού;;;

-Ή δεν ξέρεις πως στο τμήμα που διδάσκεις σχεδόν όλοι οι ΕΔΙΠ που υπηρετούν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;;;; 

-Ή δεν είδες πως σε αυτό το ΦΕΚ μετατάσσονται άλλα 15 άτομα στην κατηγορία ΕΔΙΠ εκτός από την κυρία Μπαζιάνα;

Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια και μικροπρέπεια κύριε Μαυρωτά τότε είναι γκαιμπελισμός και λασπολογία!!!!

ΥΓ. Προς όλα τα γνωστά ΜΜΕ της διαπλοκής που «διεκπεραιώνουν» και αυτό το σενάριο δυσφήμισης για να πλήξουν το ΣΥΡΙΖΑ:

Σας πειράζει που η κυρία Μπαζιάνα έχει συγκροτημένη αριστερή άποψη και την εκφράζει, σας πειράζει που είναι εξαιρετική επιστήμονας και δουλεύει, ενώ είναι σύζυγος του πρωθυπουργού, αντί να ασχολείται με οφσόρ, αντί να αγοράζει σπίτια στο Παρίσι όντας «διαζευγμένη», αντί να προσφέρει διαμεσολάβηση για ντιλς, αντί να κάνει καμιά «φιλανθρωπία» σε γκαλά κυριών των βορείων προαστίων.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ…

untitled-2.jpg

Η απάντηση Μαυρωτά

Επειδή αναφέρθηκε σε μένα ο κ. Πολάκης και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι λέει η νομοθεσία και ποια είναι η κατάσταση στο Πολυτεχνείο, να του πω ότι η ένστασή μου δεν είναι στο αν είναι νόμιμη η ΕΔΙΠ-οποίηση της κ. Μπαζιάνα, αλλά στο ότι άλλα έλεγε πριν και άλλα έκανε τελικά (π.χ. 5/9/2016 σε επιστολή της έλεγε (όταν δεν ήταν ακόμα ΕΔΙΠ): «Μην ψάχνετε να βρείτε το όνομά μου πίσω από «κρυφές και πονηρές» διατάξεις ή νόμους. Το όνομά μου θα το βρίσκετε σε ανοικτές διαδικασίες και προκηρύξεις, όπου ζητώ να κρίνομαι με βάση το βιογραφικό μου, μαζί με άλλους συνυποψήφιους. Προσωποπαγή θέση για μένα, όσο και να ψάχνετε, δε θα βρείτε. Δεν δέχομαι να με χρησιμοποιούν ως βορά πολιτικής χυδαιότητας».

Δεν είναι λοιπόν θέμα νόμιμου, αλλά ότι άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Αλλά αυτό τελικά δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση, έχει γίνει κανόνας στον ΣΥΡΙΖΑ…

ΥΓ. Μακάρι τη σπουδή που δείχνει ο κ. Πολάκης στις αναρτήσεις στο Facebook, να την έδειχνε και στις απαντήσεις στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

untitled-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ