Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Μαυρωτάς για διορισμό Μπαζιάνα στο ΕΜΠ: Να περιμένουμε και μέλος ΔΕΠ

Το καυστικό του σχόλιο στο Twitter για τη σύντροφο του πρωθυπουργού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την έντονη αντίδρασή του για τη μετατροπή της συντρόφου του πρωθυπουργού, Περιστέρας Μπαζιάνα, από διοικητική υπάλληλος σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Eνώ διαμαρτυρόταν "οργισμένα" ότι δε θα κάνει χρήση της διάταξης... Να περιμένουμε τώρα το επόμενο βήμα, οτι οι ΕΔΙΠ θα γίνουν μέλη ΔΕΠ; Για να δούμε...» επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Δημακόπουλος, μέλος της ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού, σχολίασε:

«Η είδηση με την κα Μπέτυ είναι στο πότε έκανε την αίτηση. Με το ΦΕΚ 496 πέρσι στις 30-5-2017 διορίστηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ, ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής. Με το ΦΕΚ 1225 στις 02-04-2018 μετατάχθηκε στην θέση του ΕΔΙΠ.

» Σύμφωνα με το ΦΕΚ την αίτηση μετάταξης την έκανε στις 27-06-2017 δηλαδή αμέσως μόλις διορίστηκε ως μόνιμη διοικητική υπάλληλος» και πρόσθεσε πως «άξια η θέση για την κα Μπέτυ την πάλεψε χρόνια μαχόμενη ενάντια στη μία φωτογραφική διάταξη μετά την άλλη, και πήρε και την μονιμότητα και τη θέση».