Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυμα Παυλόπουλου προς Τουρκία: «Καμία έκπτωση στα σύνορά μας»

Νέα παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
prokopis.jpg
eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με νέα παρέμβασή του διαμηνύει στην Τουρκία πως δεν υπάρχει καμία έκπτωση σε ότι αφορά στα σύνορα της χώρας μας. 

«Ως Ευρωπαίοι είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε αυτά τα σύνορα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καμία έκπτωση» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για την φίλη και γείτονα Τουρκία, όπως είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατέστησε σαφές ότι αποτελεί, εμπόδιο, κώλυμα ανυπέρβλητο η πιθανότητα να μην υπάρχει σεβασμός των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αυτά καθορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για αυτά.

Αναφερόμενος στην ομιλία του Εμμανουέλ Μακρόν χθες στο Ευρωκοινοβούλιο, για να τονίσει ότι είναι χρέος της Ευρώπης υλοποιήσει τον πυλώνα για την κοινή εξωτερική πολιτική άμυνας και ασφάλειας, ούτως ως ώστε να προστατέψει τα κράτη μέλη της, να θωρακίσει τα σύνορά της και να παίξει τον διεθνή της ρόλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.