Πολιτικη & Οικονομια

Υπονοούμενα για πολιτική πρωτοβουλία από τον Ευάγγελο Αντώναρο

Με ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι «Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρίς να μπορεί κανείς να μας σταματήσει».

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πριν καν συμπληρωθούν δύο μήνες από την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία, ο Ευάγγελος Αντώναρος αφήνει υπονοούμενα για δημιουργία πολιτικής πρωτοβουλίας.

Με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στην σημερινή ηγεσία της ΝΔ και κάνει λόγο για τεράστια κενά που δίνουν χώρο σε νέα πολιτική πρωτοβουλία.

Κλείνει την ανάρτησή του ως εξής: «Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολλοί. Χωρίς να μπορεί κανείς να μας σταματήσει».

Η ανάρτηση: 

«Σε συνεντευξη του ο πρώην πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νεο κόμμα.

Εχει δίκιο: Εκει που την οδηγησε όλο και πιο δεξιά γκρεμίζοντας την στον ιστορικό πάτο του 18,85 % (Μαιος 2012) τετοια περιθώρια όντως δεν υπάρχουν.

Αντίθετα: Ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά η σημερινή ηγεσία αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στο κοινωνικά ευαίσθητο κεντρωο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε αστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ουτε απολειφάδια διαφόρων...δράσεων, ουτε καποιοι ακαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιοπαιδες.

Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέτα όλο και πιο πολλοί. Χωρις να μπορει κανεις να μας σταματησει».