Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Η Αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η Δεξιά του Καμμένου

«Είναι λίγοι, άλλα για τα εθνικά θέματα το ‘’λίγος’’ δεν σημαίνει ανεπαρκής, σημαίνει και επικίνδυνος»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας μήνυμα για εκλογική ετοιμότητα της Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε τις διαφορετικές γραμμές Καμμένου-Τσίπρα-Κοτζιά για τον πολιτικό χειρισμό των στρατιωτικών αλλά και για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, λέγοντας: «Η Αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η Δεξιά του Καμμένου». Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για έναν «εξαφανισμένο Καμμένο» που εμφανίζεται για λίγο μόνο στις κάμερες να πετάξει λάσπη. «Με τη λάσπη έφτιαξαν την παράγκα της σχέσης τους, όμηροι ο ένας του άλλου, κρατάνε όμηρο και τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα εθνικά θέματα, την ώρα που εκείνος κατά την επίσκεψη του στο Κατάρ ζήτησε από τον Εμίρη Αλ Θάνι να παρέμβει στην Τουρκία με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις η Ντόχα, για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές.

«Όταν λες ότι το θέμα των στρατιωτικών είναι διμερές, και μετά καλείς τον ΓΓ. του ΟΗΕ να παρέμβει είσαι αναξιόπιστος» τόνισε για τους έλληνες στρατιωτικούς. «Η συνέχιση της κράτησης τους απειλεί να ανατρέψει τη σταδιακή προσέγγιση στων δυο χώρων» προειδοποίησε.

«Είναι λίγοι, άλλα για τα εθνικά θέματα το ‘’λίγος’’ δεν σημαίνει ανεπαρκής, σημαίνει και επικίνδυνος» τόνισε.

Ταυτόχρονα, ανέπτυξε τις προτάσεις του κόμματος για την οικονομία, δίνοντας έμφαση στο θετικό μήνυμα της Πειραιώς προς στην κοινωνία.