Πολιτικη & Οικονομια

Από Απρίλιο και βλέπουμε η αξιολόγηση στο Δημόσιο

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Όλγας Γεροβασίλη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gerovasili.jpg
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Παγώνει» έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Με εγκύκλιο προς τους φορείς της δημόσιας διοίκησης, η υπουργός αιτιολογεί την απόφαση κάνοντας λόγο για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών» που θα επιφέρουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης» στις οποίες θα προβεί το υπουργείο.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία «θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».

Να σημειωθεί ότι σχετικό αίτημα διατύπωσε η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ που συμμετείχε σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας για τη δημόσια διοίκηση.

Η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων ζήτησε να ανασταλεί η αξιολόγηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος, ενώ η υπουργός συμφώνησε, προτείνοντας ο διάλογος να ολοκληρωθεί έως τις 5 Απριλίου. Οι συνδικαλιστές ζήτησαν επίσης να καταργηθεί η τροπολογία με την οποία αποκλείονται από τις θέσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση, ενώ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση. Η κ. Γεροβασίλη δήλωσε πως θα μελετήσει τα αιτήματα και θα δώσει απαντήσεις, μέσα στις επόμενες μέρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY