Πολιτικη & Οικονομια

Βαριές κουβέντες μεταξύ Καμμένου και Αννέτας Καββαδία: Ατροφικός ο εγκέφαλός της - Χυδαίος ο λόγος του

Με αφορμή την παρουσία της Καββαδία σε συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4358192.jpg
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άγρια κόντρα και βαριές εκφράσεις μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και της Αννέτας Καββαδία με αφορμή την παρουσία της τελευταίας σε συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε σε ραδιόφωνο για την παρουσία της κ. Καββαδία στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος στην Τουρκίας λέγοντας: «Πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μία ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί».

Και συνέχισε σχολιάζοντας τη δήλωση του Φώτη Κουβέλη που μίλησε για «υπετροφικό λόγο»: «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Έντονη ήταν η αντίδραση της Αννέτας Καββαδία η οποία έκανε λόγο στο Twitter για «παραληρηματικό και χυδαίο λόγο» και τόνισε ότι η δουλειά της στο Συμβούλιο της Ευρώπης «είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY