Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4390404.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Επίθεση στο Νίκο Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με αφορμή όσα είπε ο κ. Φίλης για το θέμα της σύλληψης των δυο ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους.

Ο κ. Φίλης την Πέμπτη είχε δηλώσει ότι το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το μείζον, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι η ειρήνη.

«Νομίζω ότι έχει κάνει μια λάθος ανάγνωση. Η δική μου η ανάγνωση είναι ότι είναι εξαιρετικά μείζον το ζήτημα και απασχολεί την ελληνική κοινωνία όλη την ημέρα. Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις του γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των γονιών και της οικογένειας των δυο αυτών αξιωματικών, το παιδί μου είναι στην φυλακή απέναντι. Δεν ξέρω πότε θα έρθει και με ποια διαδικασία και να έχω έναν κρατικό παράγοντα να λέει ότι δεν είναι μείζον ζήτημα. Τότε απαξιώνουμε το γεγονός σαν γεγονός», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Δημήτρης Καμμένος για δηλώσεις Φίλη

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY