- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκληρή δήλωση Ψαριανού για Κουβέλη
Τι είπε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του Ποταμιού για τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και νυν Αναπληρωτή υπουργό Άμυνας
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός την υπουργοποίηση του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, είπε αστειευόμενος: «Μετά από ενδεχόμενη δοκιμή ποικιλιών φαρμακευτικής, βιομηχανικής ακόμη και κλωστικής κάνναβης, ελήφθη αυτή η μεγαλειώδης, συγκλονιστική, χιουμοριστική, απόφαση: να αναλάβει ο Φώτιος Φανούριος Κουβέλης αρχιστράτηγος, κάτω από τον Ναπολέοντα του Ελληνισμού. Με τις στολές παραλλαγής και τα ελικόπτερα τα Σινούκ. Που τον πάνε πάνω από βραχονησίδες, σπέρνοντας τον τρόμο στους οχτρούς και με σκοπό να προκαλέσουν αυτούς τους καταραμένους γείτονες να κάνουν αυτοί πρώτοι το απονενοημένο βήμα και μετά… τσακ! Με το Φώτη μπροστά να τους βάλουμε στη θέση τους. Και να πάρουμε το Αιβαλί, την Αλικαρνασσό και το Τσεσμέ, ή τουλάχιστον τα παράλια. Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε κάποιος φωτεινός νους να το σκεφτεί και χωρίς χρήση ουσιών. Όμως εδώ πέρα, μάλλον προηγήθηκε και μεσολάβησε κάτι τέτοιο. Και τώρα, αν κάποιος ανοίξει το πρωί τα social media, θα φύγει …το απόγευμα! Έχει πολύ γέλιο.»
Στη συνέχεια ο Ψαριανός, θύμισε την διαδρομή του Φώτη Κουβέλη όταν, μη εκλεγόμενος ως σύνεδρος από την τοπική οργάνωση του τότε Συνασπισμού στην οποία ανήκε, αποφάσισε να αποχωρήσει και να ιδρύσει την ΔΗΜΑΡ, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση με πρόσχημα το κλείσιμο της ΕΡΤ, παρότι είχε συμφωνήσει για τον τρόπο επαναλειτουργίας της.
«Αποχώρησε λοιπόν, και μετά, όπως οι παλιοί Καπεταναίοι και Μακεδονομάχοι που θυμούνταν τα νιάτα τους και έβγαζαν από το ντουλάπι κι από τα σεντούκια τις μπαρουτοκαπνισμένες σημαίες, έτσι κι εκείνος άρχισε να βγάζει από το ντουλάπι τα σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε, βλέπεις, το σώου να συνεχιστεί. Κι έτσι και έγινε. Ανταμείφθηκε για την προσφορά του στον εθνολαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝ(εξ)ΕΛ, τους οποίους αυτός ο ίδιος, μόνος, τους “ανέθεσε” να κυβερνήσουν τη χώρα , αρνούμενος να ψηφίσει για ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα.
Για να καταλήξει: «Και τελικά, έγινε βοηθός Καμένου στα τέσσερα! Καλή σταδιοδρομία σύντροφε Φανούρη, και καλά κέρδη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Βουλής
Ο υπουργός Ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Ομίλου Cenergy Holdings στο Σουσάκι Κορινθίας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΚΟ
Πόσοι είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Το «αντίο» του πρωθυπουργού στην ηθοποιό
Η πραγματικότητα διαστρεβλώνεται καθημερινά στο όνομα μιας σκληρής αντιπολιτευτικής ρητορικής η οποία πρεσβεύει την αλήθεια.
Πότε πληρώνεται και πώς υπολογίζεται
Με 17 βουλευτές μένει η Κοινοβουλευτική Ομάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.