Πολιτικη & Οικονομια

Μαλέλης: Ο Κουβέλης δέχεται bullying

«Υπάρχει στοχοποίηση που ξεφεύγει από τα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
malelis.jpg
EUROKINISSI/ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ

Ο Σταμάτης Μαλέλης, δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ και στέλεχος της  Κεντροαριστεράς, μιλώντας στην εκπομπή του «Alpha 9,89» αναφέρθηκε στην υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη δηλώνοντας τα εξής:

«Έχω να μιλήσω μαζί του τρία χρόνια (με τον Φώτη Κουβέλη), από τον Σεπτέμβρη του ’15. Συγκρουστήκαμε τότε. Με ένα κομμάτι της ΔΗΜΑΡ είπαμε να πάμε με το ΠΑΣΟΚ να κάνουμε την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ένα άλλο έφυγε για να συναντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε καλές σχέσεις.

»Αλλά αυτό που βλέπω χθες και σήμερα είναι εξαιρετικά υπερβολικό, ξεφεύγει από τα όρια, υπάρχει στοχοποίηση ενός ανθρώπου, κάτι το οποίο ξεφεύγει από τα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας. Είναι δυνατόν να λέει “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” η κα Μ. Σπυράκη από την ΝΔ, τί εννοεί δηλαδή, ήταν δίκαιο ο κ Σαμαράς να τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είναι άδικο τώρα; Τί ήταν ο άνθρωπος τότε που τον πρότεινε ο κος Σαμαράς και ξαφνικά τώρα έγινε αυτό που έγινε και έχουν πέσει όλοι πάνω του.

»Το ΠΑΣΟΚ ακόμα χειρότερα. Είναι δήλωση αυτή και μετά ψάχνουν να βρουν και να βρω και εγώ γιατί ανήκω σε αυτόν τον χώρο γιατί δεν μπορούμε να ανεβούμε; Είναι δήλωση αυτή, να κάνει “κουτσομπολίστικη” δήλωση; Υπάρχει μια τρομερή υπερβολή, ένα bullying που γίνεται».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY