Πολιτικη & Οικονομια

Στέλιος Παππάς: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, πρέπει πρώτα ν' ακούνε»

Μαθήματα δεοντολογίας από τον πατέρα του κορυφαίου υπουργού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έντονο διάλογο με τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Καθημερινά κι απλά» της ΕΡΤ3, την κ.  Έλσα Ποιμενίδου και τον κ. Χάρη Αρβανιτίδη, και μάλιστα στον αέρα, είχε νωρίτερα ο κ. Στέλιος Παππάς, πρόεδρος του πρόσφατα κρατικοποιημένου Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και πατέρας του κορυφαίου υπουργού κ. Νίκου Παππά.  

Ο κ. Παππάς, ενοχλημένος από τις ερωτήσεις για  κατάσταση και τον αριθμό των λεωφορείων  στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι, δεν είναι αλήθεια αυτό που λέτε ... οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους». Ο κ. Αρβανιτίδης ζήτησε να γίνει «συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερο σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

Ο κ. πρόεδρος ανταπάντησε:  «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος, αλλιώς θα πήξουμε από fakenews». Ο δημοσιογράφος ανταπάντησε κι αυτός: «Σας ευχαριστούμε που κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε δυο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης».

Δείτε / ακούστε και κρίνετε: