Πολιτικη & Οικονομια

Χρηστίδης: Δεν θα δεχτούμε «σαλαμοποίηση» του Σκοπιανού

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παιχνίδια τακτικισμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χρηστίδης
Παύλος Χρηστίδης © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

«Παιχνίδια τακτισμών που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τις κομματικές εφημερίδες είναι παιχνίδια που δεν μας αφορούν» ανέφερε στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι εφόσον δεν μπορεί να συγκυβερνήσει  άλλο με τους ΑΝΕΛ τότε η χώρα θα πάει σε εκλογές. Είναι δύσκολοι οι χωρισμοί αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σε εμάς δεν θα βρει πρόθυμους συμπαραστάτες» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε: «Αν δεν υπάρξει πλήρης, οριστική και εγγυημένη λύση σε όλα τα ζητήματα που εγείρουν αλυτρωτισμό δεν θα συναινέσουμε. Κανείς δεν πρέπει να προεξοφλεί την θέση μας. Δεν θα δεχτούμε “σαλαμοποίηση” του θέματος. Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η ΝΔ έχει αλλάξει στάση μέσα σε 15 μέρες και αυτό οι Έλληνες πολίτες το κρίνουν. Οι ακραίες φωνές δεν βοηθούν την χώρα να λύσει τα εθνικά της θέματα και το λαό να προχωρήσει ενωμένος. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.