Πολιτικη & Οικονομια

Νέος σάλος με Jumbo: στη θέση του Ψωμιάδη ο Πολύδωρας!

Στη νέα διαφήμιση ο πρώην υπουργός τραγουδά το «Jumbo σαν αστραπή»

Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα ακόμα αντισυμβατικό πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που τελευταία είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να επιστρέψει χάρη στη διαφημιστική καμπάνια της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών για το καρναβάλι.

Έτσι μετά την εσπευσμένη απόσυρση της διαφήμισης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ως Ζορό, ήρθε ο Βύρωνας Πολύδωρας να τον αντικαταστήσει. Ντυμένος σαμουράι, που ως γνωστόν είναι ο αγαπημένος του ρόλος.

Όμως ούτε αυτή η διαφήμιση αναμένεται να «περάσει» χωρίς προβλήματα, καθώς παραλλάσσει ένα άλλο γνωστό τραγούδι που μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί για να χαρακτηρίσει τον Κώστα Καραμανλή: πρόκειται για τον ύμνο «Θα ’ρθεις σαν αστραπή» του Σταμάτη Σπανουδάκη που για χάρη του διαφημιστικού σποτ έχει γίνει «Jumbo σαν αστραπή, κάρναβάλι γιορτή».

Εκ μέρους της διαφημιστικής εταιρίας πάντως εκδόθηκε δελτίο τύπου όπου γίνεται λόγος για την εταιρική ευθύνη των Jumbo, που με τις διαφημίσεις της βοηθάει ξεχασμένους γραφικούς πολιτικούς να επανακάμψουν και να αποκτήσουν ξανά τη δημοσιότητα που τόσο τους έλειψε.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)