Στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Πώς δικαιολόγησε την αποχώρησή της από την Ένωση Κεντρώων
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη, εντάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Σε αποκλειστική της δήλωση στο ΑΠΕ ΜΠΕ, η κ. Μεγαλοοικονόμου εξήγησε τους λόγους πουν την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ανέλαβε όταν η ελληνική οικονομία και κοινωνία αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είχε ευθύνες γι αυτό, ούτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα τελευταία 40 χρόνια.
Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν θαύματα ούτε περιμέναμε να γίνουν, όμως η εικόνα της χώρας αρχίζει να αλλάζει. Αυτό φαίνεται από την θετική αντίδραση των αγορών, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε τα επιτόκια να έχουν φθάσει στα επίπεδα του 2006, πριν δηλαδή να μπούμε στην κρίση, διεθνώς αναγνωρίζεται ότι η χώρα είναι σταθερή και μπορούν να γίνουν επενδύσεις, και όλοι όσοι ήταν πριν εναντίον μας τώρα είναι υπέρ μας. Επέλεξα λοιπόν να συστρατευτώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε.
Εξηγώντας την θετική ψήφο της στο πολυνομοσχέδιο, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι, η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα ήταν αναγκαία για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018. Επιπλέον, όπως είπε, ορισμένα από τα μέτρα που περιλαμβάνει, όπως η ολοκλήρωση του κτηματολογίου, έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια για το καλό της οικονομίας. Αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα εκτίμησε, ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές απώλειες για τους δικαιούχους ενώ πρόσθεσε, ότι είπε και ο πρωθυπουργός, θα μπορούσαν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις όπου απαιτείται μετά τον Αύγουστο του 2018.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Άλλοι 27.000 δεν έχουν δηλώσει ακόμα ΙΒΑΝ
Kατά τη συζήτηση για την κύρωση της πρώτης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της HELLENIC TRAIN
«Μεγάλη η σημερινή μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Χαμηλότερα από τον μέσο όρο ΕΕ τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος, εκρηκτική άνοδος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
«Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες τη Δευτέρα το μεσημέρι»
Με ελικόπτερο η άφιξη των επισήμων στη Belharra «Κίμων»
Τι προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Η τιμή του ρεύματος και η δυνατότητα κατάληψης της εθνικής οδού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.