- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πικρή, μικρή μου γιρλάντα
Μαζεύουν εύκολα υγρασία και παπαριάζουν από τα συστατικά των δακρύων
Και μήπως δεν θα 'θελα κι εγώ να είχα υπάρξει, για μια μέρα έστω, μονογαμίας icon που να αλλάζει συνεχώς φουστάνια; Δυστυχώς, πέτυχα μόνο το ένα στα δύο. Με τέτοιο σκορ ούτε σε μπαράζ ουραγών δεν σε δέχονται. Προς το παρόν δεν βλέπω ούτε μπούλινγκ, ούτε πικρή μικρή μου αγάπη, ούτε καθεστωτικές επιδιώξεις, ούτε τίποτα. Το μόνο που βλέπω είναι τέσσερις λαχταριστές σελίδες εφημερίδας που θα μου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες τώρα με το ξεστόλισμα του δέντρου. Σπάνε πολύ εύκολα τα άτιμα τα στολίδια και κάπως πρέπει να αμπαλαριστούν, να 'χουμε και για του χρόνου. Το τι θα πουν μεταξύ τους η σύζυγος και οι μπάλες έναν ολόκληρο χρόνο στο υπόγειο, ποσώς με απασχολεί. Μόνο την 5η Ιουλίου να μην ξεχάσω να αερίσω γιατί οι γιρλάντες μαζεύουν εύκολα υγρασία και παπαριάζουν από τα συστατικά των δακρύων: νερό, ηλεκτρολύτες, πρωτεΐνες, λιπίδια και λυσοζύμη. Το «λύσο» της, με ένα σίγμα, παρακαλώ κύριε διορθωτά, και η δικιά μου η λύσσα με δύο, αλλά και με τρία να τη βάλεις δεν με χαλάει καθόλου αφού, αν υπάρχει κάτι που με χαλάει και με βγάζει από τα ρούχα μου είναι μόνον το πράγμα το τσουρούτικο.
- Και γιατί να είναι μόνον τέσσερις οι σελίδες;
- Εμ, πόσες να είναι;
- Τσιγγουνιές θα κάνουμε τώρα; Να είναι έξι ή οχτώ, σαρανταοχτώ, όλη η εφημερίδα, μέσα και τα αθλητικά, τα φαρμακεία και τα ζώδια.
Τριάντα χρόνια δημοσιογράφος, πεντακόσιες (500) λέξεις απάντηση σε μια (1) μόνον ερώτηση δεν θα άφηνα ούτε στον Ντε Γκωλ. (σ.σ. Ζενεράλ Ντε Γκωλ, παιδιά μου. Γάλλος στρατηγός και πολιτικός, ιδρυτής της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας η οποία ισχύει μέχρι σήμερα. Ανέδειξε τη Γαλλία σε μια από τις τέσσερις νικήτριες δυνάμεις του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, μολονότι η χώρα του είχε βγει διαλυμένη από τον πόλεμο και με διόλου ευκαταφρόνητο σύστημα κολαμπορατέρ (συνεργατών) με τους ναζί.)
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Να το πάλι...
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.