Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης στο συνέδριο της ΝΔ: Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε

Απάντηση στο κάλεσμα Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4322252.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε άλλο ύφος από την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στο άνοιγμα Μητσοτάκη στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πως ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συμμαχίες.

«Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι εδώ που έχει φτάσει η χώρα οι άγονες κομματικές επιθέσεις, οι περιχαρακώσεις δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε»

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε δριμεία πυρά στη συγκυβέρνηση, τονίζοντας πως: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην Wall Street». 

Μιλώντας για τη Ν.Δ, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως: «Το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. πρέπει να είστε έτοιμοι για κράτος χωρίς διακρίσεις και δικά σας παιδιά. Τα σχέδια πρέπει να γίνουν πράξη».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα μιλώντας για τον λαϊκισμό που απειλεί Ελλάδα και Ε.Ε, ανέφερε πως: «Η νίκη δε θα επιτευχθεί με ευχολόγια. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ