- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωράκης στο συνέδριο της ΝΔ: Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε
Απάντηση στο κάλεσμα Μητσοτάκη
Σε άλλο ύφος από την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στο άνοιγμα Μητσοτάκη στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πως ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συμμαχίες.
«Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι εδώ που έχει φτάσει η χώρα οι άγονες κομματικές επιθέσεις, οι περιχαρακώσεις δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε»
Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε δριμεία πυρά στη συγκυβέρνηση, τονίζοντας πως: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για τους ίδιους λόγους που πιο παλιά έβριζαν και χτυπούν τα σφυριά στην Wall Street».
Μιλώντας για τη Ν.Δ, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως: «Το κόμμα σας θεώρησε σε πολλές περιπτώσεις το κράτος σαν προσωπικό τους λάβαρο. έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας και αυτό σας τιμά, αλλά δεν αρκεί. πρέπει να είστε έτοιμοι για κράτος χωρίς διακρίσεις και δικά σας παιδιά. Τα σχέδια πρέπει να γίνουν πράξη».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα μιλώντας για τον λαϊκισμό που απειλεί Ελλάδα και Ε.Ε, ανέφερε πως: «Η νίκη δε θα επιτευχθεί με ευχολόγια. Δεν πρέπει κανείς από εμάς να αντιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να νικήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.