Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 435

Κάποιοι λένε πως αν ανοίξει για τη ΝΔ ο ασκός του Αιόλου για τα χρέη, ο Κώστας Καραμανλής θα νιώσει σαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 435
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
i-kokkini-grammi-435.jpg

Αντιστέκεται σθεναρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στις πιέσεις από τη ΝΔ να γυρίσει στα «πάτρια εδάφη».

Τα οικονομικά χάλια του ΠΑΣΟΚ τσουρουφλίζουν και τη ΝΔ.


Σημαίνοντα στελέχη του κόμματος λένε πως η μαύρη τρύπα της ΝΔ θα εμφανιστεί σε όλο της το μεγαλείο, στην πορεία για τις εκλογές.


Ακούγονται και πονηριές. Αν αλλάξει η ΝΔ όνομα στο συνέδριο του Ιουνίου, τι θα απογίνουν τα χρέη;


Κάποιοι λένε πως αν ανοίξει για τη ΝΔ ο ασκός του Αιόλου για τα χρέη, ο Κώστας Καραμανλής θα νιώσει σαν τον Γιώργο Παπανδρέου...


Στο μεταξύ, ένας καθ’ ύλην αρμόδιος, ο βουλευτής της ΝΔ Λευτ. Αυγενάκης, σιωπά.


Όταν ήταν στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας είχε βγάλει στη φόρα τα άπλυτα και της ΝΔ στα έσοδα. Επέστρεψε, όμως, στο μαντρί και...


Εννοείται ότι σιωπά και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ή, μάλλον, βρέθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και μίλησε για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.


Με την ευκαιρία, συζητήθηκε να είναι η Ντόρα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, του χρόνου.


Θυμάστε που η Άννα Διαμαντοπούλου, ως υπουργός Ανάπτυξης, είχε ξηλώσει το 2009 υπαλλήλους στην υπηρεσία ειδικών εσόδων; Αλήθεια τι απέγιναν αυτοί που «λαδώνονταν»;


Μάθαμε ότι από τότε εκκρεμούν επενδυτικά σχέδια ιδιωτών προς έγκριση, καθώς είτε οι θέσεις έμειναν κενές είτε οι νεότεροι δεν βάζουν την υπογραφή τους.


«Αν αναλάβω υπουργός θα θέσω όρο να μη λογοδοτώ στον υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη» είπε πασχαλιάτικα βουλευτής του κόμματος.


Η «Δράση» πάει για συνέδριο και εγγράφηκαν πάνω από 2.500 μέλη. Καθόλου άσχημα.


Ακόμη περισσότερους εχθρούς απόκτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης. Εννοείται, εντός του κόμματος, για όσα είπε για το ΑΚΕΛ και τις συμμαχίες.


Ακούσαμε, πάντως, ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Α΄ ή τη Β΄ Αθηνών. Τώρα, αυτό είναι για καλό ή για κακό;


Αντιστέκεται σθεναρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στις πιέσεις από τη ΝΔ να γυρίσει στα «πάτρια εδάφη».


Αντίθετα, πιο συμβιβαστική εμφανίζεται η ευρωβουλευτής του κόμματος, Ν. Τζαβέλα.


Πάνω από 60.000 πωλήσεις έκανε το τελευταίο βιβλίο του Κώστα Σημίτη. Όχι άσχημα.


«Η Ελλάδα όλη θα γίνει... Μανωλάδα. Θα μας επιτρέπουν να δουλεύουμε αλλά όταν θα ζητάμε την πληρωμή μας θα μας πυροβολούν» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος και... πήρε το δίκαννο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ