Πολιτικη & Οικονομια

Bullying on camera από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη δήμαρχο Μάνδρας: Αντί να βγαίνεις στα κανάλια, πήγαινε στα σπίτια (video)

«Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά... Αυτός είναι λαϊκισμός», ανταπάντησε η κα Κριεκούκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Patrastimes.gr

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ,  ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα και τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, την ώρα που τα συνεργεία έψαχναν μέσα στη λάσπη για να εντοπίσουν τους τρεις αγνοούμενους. Λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε μες στη λάσπη ακόμα μία σορός, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 20.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα» φώναζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μην αφήνοντας τη δήμαρχο να αρθρώσει λέξη. «Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντινέας με τη δήμαρχο Μάνδρας να του ζητά «να πάρει πίσω το λόγο του είναι απαράδεκτος».

Ο κ. Κωνσταντινέας ουρλιάζοντας και μη ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις του Γιώργου Αυτιά να χαμηλώσει τους τόνους, εκείνος υποστήριζε ότι πριν από δυο χρόνια, όταν στην Καλαμάτα και πάλι θρηνούσαμε νεκρούς, δεν υπήρξε η ίδια κινητοποίηση. Και πρόσθεσε: «Την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές».

Η κ. Κριεκούκη ανταπάντησε: «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά... Αυτός είναι λαϊκισμός», για να δεχθεί εκ νέου την επίθεση του Συριζαίου βουλευτή: «Εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

Στη διαμάχη παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας ο οποίος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει ντροπή και τσίπα. Φωνάζετε με τέτοια καταστροφή. Αντί να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζουν».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ