- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλημμύρισε από τη βροχή η Αίθουσα Διαστημικών Αποστολών του Νίκου Παππά!
Την ώρα που παρουσίαζε την ελληνική σκούπα που ρουφάει το νερό από το διάστημα
Αντιμέτωπος με μια άτυχη στιγμή ήρθε σήμερα το πρωί ο υπουργός Διαστήματος και Πολιτικός Προϊστάμενος Αστροναυτών Νίκος Παππάς, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος Greeks In Space, πλημμύρησε λόγω της βροχόπτωσης το ρέμα πάνω στο οποίο είχε χτιστεί η Αίθουσα Ελέγχου Διαστημικών Αποστολών.
Πάντως ο υπουργός και οι συνεργάτες του διατήρισαν την ψυχραιμία τους καθώς το νερό ανέβαινε επικίνδυνα, θέλοντας να δείξουν ότι το γεγονός πως η χώρα δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ένα φρεάτιο ή να διατηρήσει ένα ρέμα δεν ακυρώνει το γεγονός ότι δικαιούται την θέση που της αξίζεο στο διάστημα και στις νέες τεχνολογίες γενικότερα.
Όπως εξήγησε μάλιστα ο ίδιος, τα φρεάτια και τα ρέματα δεν προσφέρονται για διορισμούς και δημιουργία υπηρεσιών με υπαράριθμους υπαλλήλους, άρα δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους. Αντίθετα το διάστημα θα δώσει θέσεις προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ, άρα είναι κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον γενικότερα.
Η τραγική ειρωνία μάλιστα είναι ότι το ποτάμι της λάσπης μπήκε ορμητικά στην Αίθουσα Ελέγχου Διαστημικών Αποστολών την στιγμή ακριβώς που ο Νίκος Παππάς παρουσίαζε την μακέτα της διαστημικής σκούπας που ρουφάει το νερό από την στρατόσφαιρα. Μια ελληνική εφεύρεση της υπηρεσίας διαστήματος που έχει ήδη χρηματοδοτηθεί με 300 εκ., έχει τελειοποιηθεί σε συνεργασία με την διαστημική υπηρεσία της Βενεζουέλας και βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο.
Πάντως λίγο πριν τον σκεπάσει το λασπώδες νερό, ο Νίκος Παππάς πρόλαβε να στείλει ένα tweet: «Ανάμεσα στον χείμαρρο του μπαζωμένου ρέματος και στους έλληνες αστροναύτες, δεν υπάρχει μεσαίος χώρος…».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.