Πολιτικη & Οικονομια

Ντόρα Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν αποθεώνουν τον άνθρωπο που σκότωσε τον άνδρα σου» (video)

Καταγγέλλει κυβέρνηση και Υπουργείο Δικαιοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόρα Μπακογιάννη, Κουφοντίνας
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Είναι ύβρις αυτό που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή μπροστά μου. Γιατί αν σεβόταν τον νόμο ο κ. Κουφοντίνας, τον οποίο επικαλείται σήμερα αυτός και (η δικηγόρος του) κα Κούρτοβικ, δεν θα έπαιρνε ένα 45άρι και να αφαιρέσει ζωές ανθρώπων» ανέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο ολιγοήμερης άδειας.

«Ο κ. Κουφοντίνας έδωσε το δικαίωμα στον εαυτό του να είναι κριτής, δικαστής και εκτελεστής» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν βλέπεις να αποθεώνουν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του άνδρα σου».

«Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ο αρχηγός του Ρουβίκωνα βγαίνει και λέει ότι απελευθερώθηκε ο μεγάλος ηγέτης, χιλιάδες βαρυποινίτες έχουν αποφυλακιστεί με τον  νόμο Παρασκευόπουλου, έγινε το χτύπημα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και κινδύνεψε ένας αστυνομικός των 800 ευρώ. Όλα αυτά έχουν μια συνέχεια και μια λογική» συμπλήρωσε.

Το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής της ΝΔ είχε γράψει στο Twiitter: «Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.