Πολιτικη & Οικονομια

Χάρισε σημαία και σε εκπροσώπους της μεσαίας τάξης ο Αλέξης Τσίπρας!

Τους επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ενώ περίμεναν στην ουρά της εφορίας

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
380102-784019.jpg

Η επικοινωνιακή απήχηση που είχε η επίσκεψη του μικρού πρόσφυγα στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επίθεση που δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του, άνοιξε δρόμους για τον πρωθυπουργό που είδε μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαταστήσει τις σχέσεις της κυβέρνησης και με άλλες πληθυσμιακές ομάδες.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε σημέρα το πρωί αιφνιδιαστική επίσκεψη στη ΔΟΥ Χαλανδρίου όπου προσπάθησε να πλησιάσει όποιον έμοιαζε να ανήκει στην μεσαία τάξη για να του χαρίσει ελληνικές σημαίες, λέγοντας μάλιστα τη φράση που είπε και στον μικρό Αμίρ: «Κάποιοι σε αδίκησαν και σου στέρησαν τα εισοδήματά σου. Σου χαρίζω όμως αυτή τη σημαία για να θυμάσαι ότι στη χώρα μας, πάντα ο μαλάκας πληρώνει».

Με την κίνηση αυτή, που αναμένεται να επαναληφθεί σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, στη ΔΕΗ, καθώς και σε άλλα μέρη όπου ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παίρνει φωτιά, ο Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι θα ξεχαστεί η οικονομική στοχοποίηση της μεσαίας τάξης, που παραδέχθηκαν ευθέως τόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο Γιώργος Χουλιαράκης, όπως ακριβώς με την περίπτωση του Αμιρ, ελπίζει να ξεχαστούν οι άθλιες προσφυγικές δομές.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ